Sartori Marani Bianco Veronese – 2020

Pris: kr. 93 Inkl. moms

Sartoris historie går helt tilbage til 1898, hvor Pietro Sartori købte en vinmark og en lille kælder for at sikre stabile forsyninger af gode kvalitetsvine til sit hotel. Denne handling kom til at symbolisere grundlæggelsen af vinfirmaet Sartori – og vin har lige siden været Sartori familiens kald. Der er nu gået over 100 år siden grundlæggelsen og det er i dag 4. generation af Sartori familien, der ejer og leder firmaet.

Denne hvidvin er produceret af 100% Garganega druer, der er dyrket på Sartoris egne vinmarker i Veneto området i Italien. Druerne er håndplukket og omhyggeligt udvalgt og har ligget 40 dage til tørre – samme metode som man anvender til Amarone-vinene – derfor kaldes Marani Den hvide Amarone.

En del af vinen har været lagret på egetræsfade, mens resten har været lagret på ståltanke.

Forrygende, kraftig hvidvin med gylden gul farve. Delikat bouquet af modne frugter og honning. Tør, blød og intens stil med en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske og velafbalancerede hvidvin er specielt velegnet til smagfulde pasta- og fiskeretter samt milde og mellemlagrede oste.

Detaljer om vinen

Pris: kr. 93 inkl. moms

Land: italien

Vintype: hvidvin

Druesort: Garganega

Region: Veneto

© 2020 Nordjysk Vinhandel | Designed by structur