Les Peyrautins Pinot Noir – 2020

Pris: kr. 68 Inkl. moms

Tilbud

Endeligt en betalbar pinot noir der hverken er ambitiøs eller selvhøjtidelig; Les Peyrautins Pinot Noir er en dejlig, drikkevenlig humørspreder. Pinot noir er mere end blot den røde bourgogne-drue; den er forsøgt dyrket over hele verden med svingende held – oftest uden! I det sydvestlige Frankrig har druen imidlertid opbygget sin egen identitet, en mere demokratisk stil, der ganske vist udviser mindre elegance end i Bourgogne, men til gengæld samtidigt med en mindre skrøbelig frugt end arnestedets.

Les Peyrautins er stadig silkeblød vin til en helt anderledes spiselig pris end Bourgognes pris-himmelstormere. Denne glimrende pinot-fortolkning leverer her en pinot noir-fortolkning med en sund kerne af sødmefulde jordbær, hindbær samt lidt blåbær. Vinens struktur er helt sømfri, hvor garvesyrer glimrer ved deres fravær. Beherskede 13 % alkohol dæmper gemytterne og sammen med den blide frugt giver det en udtalt let-drukket vin.

Nyd vinen noget under stuetemperatur ved 13-17° til de lette kødretter, men eksempelvis også til stegt laks eller som en dejlig ’slubrevin’.

Detaljer om vinen

Pris: kr. 68 inkl. moms

Land: frankrig

Vintype: rødvin

Druesort: Pinot Noir

Region: SØ Frankrig

© 2020 Nordjysk Vinhandel | Designed by structur