Kopke Colheita – 2003

Pris: kr. 271 Inkl. moms

Dette er en kvalitetsportvin som har fortjent indpas hos vinentusiasterne med fremragende kompleksitet, balance og drikkeglæde.
Ved produktionen af de lagrede portvine trækker Kopke på husets århundredlange erfaringer med fadlagrede portvine, hvor de tilhører en lille, eksklusiv elite.

For en colheita kræver det mindst 7 års lagring på træfade før frigivelse. Denne Colheita 2003 er fadlagret 12 år inden aftapning; et tidsrum der i den grad har sat sit præg på vinen.
Pocheret pære, lak, karamel, ristede valnødder, lidt røg og citrusskal matches af en gylden syre, så helheden fremstår med den rette tyngde. Eftersmagen har forbilledlig længde.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at man nyder denne vin alene, da den ikke har brug for andet end et godt glas og lidt tid for at sprede god stemning, men vi kan for fuldstændighedens skyld nævne, at den fungerer godt sammen med mange oste (gerne med nødder og lidt sødt tilbehør), Crêpes Suzette og sikkert mange andre kombinationer, vi endnu ikke har været omkring.

Serveres ved 13-15° af et godt rødvinsglas, mens man undres over, at man ikke har drukket denne vin før nu.

Detaljer om vinen

Pris: kr. 271 inkl. moms

Land: portugal

Vintype: portvin

Druesort: -

Region: -

© 2020 Nordjysk Vinhandel | Designed by structur