Giacondi Sangiovese 2019/20 IGT (Emilia-Romagna)

Pris: kr. 45 Inkl. moms

Vino d’Italia

Med et enestående forhold mellem pris og kvalitet og en saftspændt, blid stil ligger Giacondi lunt i svinget, når dagligvinen skal vælges.

Bag etiketten gemmer sig sangiovese-druer syd for Po-sletten: en region hvor attraktive druepriser, kombineret med et stabilt og vin-venligt klima, sikrer den bedste kvalitet til prisen. En lille andel af blandingen udgøres endvidere af montepulciano fra Abruzzerne, som bidrager med lidt krydret rusticitet. Med Mondo del Vinos dygtige stab af ambitiøse vinmagere og topmoderne vinifikations-faciliteter er man sikret den bedst mulige vin, der besidder en enestående renhed for prisklassen. Giacondi er en vinificeret i en udfarende, frugtig stil på rustfri ståltanke uden efterfølgende lagring på eg.

Duft og smag har let fylde med rene bæraromaer af kirsebær og skovbær samt en letkrydret finish. Der er en forfriskende, frugtig syre, der sørger for, at smagsløgene ikke overmættes, men snarere skærper lysten til det næste glas.

Nyd Giacondi til alverdens hverdagsretter, når det gerne må være godt uden at være højtideligt. Specielt godt egner vinen sig til de lysere stegeretter og tomatbaserede pastaretter.

Vi anbefaler, at vinen serveres lidt under stuetemperatur ved 15-17°, men man kan også køle den endnu et par grader på en varm udendørsdag.

Detaljer om vinen

Pris: kr. 45 inkl. moms

Land: italien

Vintype: rødvin

Druesort: Sangiovese

Region: Sicilien

© 2020 Nordjysk Vinhandel | Designed by structur