Giacondi Bianco

Pris: kr. 44 Inkl. moms

Charmerende og spændstig italiener med den helt rette mængde ‘solskin’ i flasken, der via sit let-tilgængelige væsen er den ideelle all-round vin.

Giacondi er et sammenstik af druer, hovedsageligt Chardonnay og Inzolia fra Sicilien og Trebbiano fra Emilia Romagna, hvor enorme markarealer og attraktive druepriser, kombineret med et stabilt og vin-venligt klima, sikrer den bedste kvalitet til prisen. Med Mondo del Vinos dygtige stab af unge, ambitiøse vinmagere og topmoderne vinifikations-faciliteter er man sikret den bedst mulige vin, der besidder en enestående renhed for prisklassen.

Duft og smag har en indbydende og ungdommelig aroma af Galia-melon, pære, grape og akacieblomst med en udfarende personlighed, der i smagen byder på saftig og læskende velsmag. Der er en uforlignelig friskhed og renhed i eftersmagen, som normalt hører hjemme i en langt højere priskategori.

Nyd vinen i sin ungdom omkring de 9-11° til de ikke alt for tunge gastronomiske udfordringer, men prøv den også som en forfriskende aperitif eller som hyggevin i årstidens møbel.

Detaljer om vinen

Pris: kr. 44 inkl. moms

Land: italien

Vintype: hvidvin

Druesort: Chardonnay, Inzolia, Trebbiano

Region: Sicilien

© 2020 Nordjysk Vinhandel | Designed by structur