Boneshaker Zinfandel – Lodi 2017

Pris: kr. 156 Inkl. moms

Tilbud

Den anerkendte Californiske producent, Hahn, står bag denne kraftfulde zinfandel, hovedsageligt fra Lodi, et område, der er synonymt med zinfandel-druen og netop i Lodi er repræsenteret ved landets største andel af meget gamle vinmarker. Mellem San Joaquin og Sacramento Valley ligger Lodi varmt, da vi er så langt inde i landet, at havbriser og kølende morgendis ikke når herind. Jordbunden er delvist alluvial og delvis meget sandholdig med indslag af kalk og ler; perfekt til dyrkning af de tykskallede druetyper, der samtidig trives i varmen. Boneshaker Zinfandel er lavet på basis af gamle, krogede vinstokke, der giver et lavt udbytte af koncentrerede druer. Alt er med andre ord sat i scene til en knytnæve af en vin.
Vinmager Paul Clifton har valgt at bruge halvt nye franske barriques, mens resten udgøres af gamle, neutrale fade.
Boneshaker er afgjort en fyldig vin med stor stoflighed og power, men samtidig har den bløde tanniner og uhøjtideligt glimt i øjet, der gør den letforståelig.
Duft og smag har tætpakkede elementer af sveske, blåbær, Cherry-Coke, hindbær, BBQ-krydderi, røg og espresso.
Nyd denne vin af et stort vinglas til en solid stegeret – også til en kærlig burger, hvor andre rødvine ellers kan have det særdeles svært!
Vi anbefaler en serveringstemperatur på 16-18°.
Boneshaker Zinfandel er drikkeklar nu, men den vil også kunne henlægges mindst en håndfuld år.

Detaljer om vinen

Pris: kr. 156 inkl. moms

Land: usa

Vintype: rødvin

Druesort: Zinfandel

Region: Californien

© 2020 Nordjysk Vinhandel | Designed by structur