Barone Montalto – Organic Nero d’Avola Rosato 2019

Pris: kr. 60 Inkl. moms

Økologisk vin fra solbeskinnede Sicilien, hvor økologiske dyrkning og arbejdspraksis parret med Italiens største vinregions stordriftsfordele har resulteret i betalelig value-for-money med det sympatiske ved en miljøvenlig profil som en ekstra gevinst. Montalto Organic Rosé nyder godt af Barone Montaltos moderne vineri med alt, hvad der bimler og bamler i rustfrit stål, køleteknik og andre teknologiske spidsfindigheder: der er altafgørende for at producere en frisk, aromatisk rosé uden mislyde.

Barone Montalto har begået en glimrende, saftig rosé og samtidig vin med både smag, let fylde og personlighed. Den lokale nero d’avola er Siciliens mest succesrige drue, og vel i det hele taget en af Italiens mest populære druer, der ikke blot giver dejlig rødvin; rosé er også en fornøjelse.

Duft og smag har udfarende røde bær med blomstrede nuancer og en knitrende syrefriskhed, der passer perfekt sammen med den cremede fylde. Vinen holdes i en uforpligtende og lettilgængelig stil, der kalder på det næste glas.

Nyd vinen til næringsrige salater, stegt fjerkræ, til middelhavs-inspireret fiskesuppe eller som tørstslukker i det foretrukne havemøbel.

Vi anbefaler at servere vinen ved 7-10°.

Detaljer om vinen

Pris: kr. 60 inkl. moms

Land: italien

Vintype: rosé

Druesort: Nero d`Avola

Region: Sicilien

© 2020 Nordjysk Vinhandel | Designed by structur